Ferry Maat’s Soulshow Radio sluit aan bij de stichting v-OR

Het online radiostation Soulshow Radio, van ‘mister Soulshow’ Ferry Maat, heeft zich ook aangesloten bij de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR). De stichting, die als doel heeft om de internet radiomarkt verder te professionaliseren vertegenwoordigt met de aansluiting van Soulshow Radio inmiddels 13 online radiostations.


Peter Contant, voorzitter van de v-OR; “We zijn verheugd over de toetreding van Ferry bij de v-OR. Zijn expertise en netwerk zijn voor ons van belang en we hopen dat Ferry op zijn beurt met Soulshow Radio volop gaat profiteren van al hetgeen de v-OR als de Nederlandse belangenclub voor online radio biedt.”

Ferry Maat: “Toen ik besloot om Soulshow Radio op te zetten was online radio nog onbekend voor me. Ik heb ’t afgelopen jaar veel geleerd. Dit is een goed moment om me aan te sluiten bij de v-OR, ervaring uit te wisselen en internet radio bij een breder publiek populair te maken. Ik heb er zin an.” 

Soulshow
De Soulshow is een Nederlands radioprogramma dat diskjockey Ferry Maat in 1973 begon op de zeezender Radio Noordzee Internationaal en legendarisch werd vanaf de periode dat het programma op donderdagavond op Hilversum 3 werd uitgezonden.

In februari 2006 ontving Ferry Maat de Gouden Harp voor dit programma van de stichting Conamus. Deze oeuvreprijs werd aan hem uitgereikt voor zijn belangrijke bijdrage aan de Nederlandse dancemuziek.

Sinds mei 2015 is Ferry Maat met zijn Soulshow weer terug en 24 uur per dag te beluisteren via zijn eigen online radiostation Soulshow Radio.

Reageer op dit bericht