Nieuw bestuur stichting verenigde-Online Radiostations

Met ingang van 15 januari 2016 heeft de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Peter Contant, Vincent Bruijnes en Jaco Bal. Initiatiefnemer en voorzitter van de stichting Lars Schotanus en secretaris Bas Barnasconi treden na 4 jaar af en maken plaats voor Peter Contant en Vincent Bruijnes. Jaco Bal blijft nog een termijn aan als penningmeester.

“Ik ben zeer blij met de komst van Peter en Vincent in het nieuwe bestuur. Hiermee is de continuïteit van onze stichting gewaarborgd en kunnen we met een gerust hart het stokje overdragen”, aldus initiatiefnemer Lars Schotanus. 

Bruijnes en Contant: “Online radio wordt al gestaag omarmd door de luisteraar, maar we staan met z’n allen natuurlijk nog maar aan het begin van dit nieuwe radiotijdperk. Qua techniek, adoptie en bedrijfsvoering van zowel de traditionele broadcasters alsmede van de nieuwe radiobedrijven waar online de corebusiness is, moeten nu de vervolgstappen worden gezet. Vanuit de v-OR willen wij hier graag de stimulerende factor in zijn”.

Voor en door online radiostations
De verenigde-Online Radiostations (v-OR) is een stichting met als doel om de gemeenschappelijke belangen van online radio exploitanten te behartigen en de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren. Ieder online radiostation dat uitsluitend via internet te beluisteren, en niet in het bezit is van een AM, FM of DAB+ frequentie, kan zich aansluiten bij de v-OR.

Reageer op dit bericht